Tämän näköistä juustokakkua syötiin meillä pääsiäisenä, tässä ohje:

 

Pohja

250g digestive keksejä

75g voita

Täyte:

250g mascarpone tuorejuustoa

1 dl sokeria

1 prk Flora vispiä

2 prk mango sosetta

1 prk persikka sosetta

6 liivatelehteä

vettä

Kiille:

1 prk mango sosetta

1 prk persikka sosetta

2 liivatelehteä + vettä

Sulata voi. Murskaa digestive keksit ja kaada joukkoon sula voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita hedelmäsoseet, tuorejuusto ja sokeri keskenään. Lisää vatkattu Vanilla. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään. Kun täyte on hyytynyt n. 3- 4 tuntia valmista kiille ja kaada kakun päälle anna hyytyä vielä yön yli.