Tämän näköistä juustokakkua syötiin meillä pääsiäisenä, tässä ohje:
Pohja
250g digestive keksejä
75g voita
Täyte:
250g mascarpone tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 prk Flora vispiä
2 prk mango sosetta
1 prk persikka sosetta
6 liivatelehteä
vettä
Kiille:
1 prk mango sosetta
1 prk persikka sosetta
2 liivatelehteä + vettä
Sulata voi. Murskaa digestive keksit ja kaada joukkoon sula voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita hedelmäsoseet, tuorejuusto ja sokeri keskenään. Lisää vatkattu Vanilla. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään. Kun täyte on hyytynyt n. 3- 4 tuntia valmista kiille ja kaada kakun päälle anna hyytyä vielä yön yli.
Kommentit