1248414067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248414042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

Vajaa paketti digetive keksejä

100 g voita

Mansikkatäyte:

1 prk mascarponejuustoa

1 prk Flora vispiä

200g mansikoita

1 dl sokeria

5 liivatelehteä + tilkka vettä

Suklaatäyte:

1 prk Flora vispiä

1 prk mascarponea

1 levy tummaa suklaata

4 liivatelehteä + tilkka vettä

Murusta keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Valmista mansikka täyte:

Survo mansikat ja sekoita mascarponen joukkoon. Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää joukkoon sokeri. Sekoita varoen mascarponen joukkoon. Liuota liotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, ja lisää seokseen ohuena nauhan koko ajan sekoittaen. Kaada täyte kekesipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä 3- 4 tuntia jääkaapissa ennen suklaatäytteen lisäämistä.

Valmista suklaa täyte: Sulata suklaa ja sekoita mascarponen joukkoon. Vatkaa Vispi vaahdoksi ja sekoita varovasti tuorejuustoseokseen. Liuota liotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä. Sekoita ohuena nauhana koko ajan sekoittaen seoksen joukkoon. Kaada hyytyneen mansikkatäytteen päälle vuokaan. Koristele tuoreilla mansikoilla.