1899510.jpg

Tämän herkullisen ohjeen löysin blogista joka kantaa nimeä Sitä sun tätä . Ja tässä se tulee:

Pohja:

100 g margariinia

1 dl sokeria

2 munaa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

3/4 dl maitoa

Kuorrutus:

50 g margariinia

3/4 dl sokeria

1 1/2 rkl maitoa

1 1/2 rkl vehnäjauhoja

100 g wiener-nougat-crushia

 

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Levitä jauhotettuun irtopohja vuokaan. (huom. vuoraa reunat leivinpaperilla.) Paista kakkua alimmalla tasolla uunissa 20-25 minuuttia. Tee silläaikaa kuorrute. Sulata kuorrutteen rasva kattilassa, lisää joukkoon sokeri, maito ja vehnäjauhot. Sekoita koko ajan ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää wiener-nougat-crush. Kaada kuorrutus pohjan päälle ja paista vielä ylimmällä tasolla n. 10 minuuttia.