Tämän näköistä kakkua tarjottiin meillä mummon ja anopin synttäreiden kunniaksi. Tässä ohje:

Pohja:

n. 300g digestive-keksejä

75 g voita

Murskaa keksit hienoksi ja sekoita joukkoon sula voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

8 Fazerina caramel patukkaa

1 prk mascarpone tuorejuustoa

1 prk Flora vispiä

5 liivatelehteä + vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata Fazerinat mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetken. Sekoita sula suklaa tuorejuuston joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää varovasti tuorejuusto-suklaa seokseen. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos  ohuena nauhana tuorejuusto-suklaa-kermavaahtoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele seuraavana päivänä.