E2068946.jpg

 

Emman 1-vuotis synttäreillä maisteltiin tämän näköistä kakkua. Pohjat 6 ja 3 munan kakkupohjat väleissä tummasuklaa ja mangomousset. Pienemmän kakun päällä marsipaani ja isomman kakun päällä Flora vispi. Ohje tulee tässä.

 

Tummasuklaamousse:

1 prk mascarpone tuorejuustoa

1 prk Flora vispiä

1 levy (200g) tummaa suklaata

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetken ja sekoita mascarponen joukkoon. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja yhdistä varovasti suklaa-mascarponeseokseen.

 

Mangomousse:

2 prk säilykemangoa ( 1 prk=425g)

1 dl sokeria

1/2dl vettä

2 keltuaista

8 liivatelehteä

2 rkl sitruunamehua

4,5dl Flora vispiä

 

Soseuta mangot. Kiehauta kattilassa vesi ja sokeri. Nostta kattila syrjään ja vatka joukkoon keltuaiset. Vatkaa seosta kunnes täyte jäähtyy ja seos on kuohkeaa. Liuota liotetut liivatteet kiehuvaan veteen, johon olet lisännyt sitruunamehun. Sekoita liivateseos ja keltuaisvaahto mangososeen kanssa. Lisää kermavaahto.