1938503.jpg

Tämän näköisen Peter Pan kakun sai meidän kolme vuotias  poika.

Välissä oli minttusuklaa täyte (enää en muista keneltä oon tän löytäny, mut jos joku tunnistaa omakseen niin kertokoon ihmeessä.) ja Mokka-suklaatäyte joka on Kinuskikissan käsialaa.

Tässä vielä ohjetta:

Pohja:

1 kuuden munan kakku pohja kolmeen osaan halkaistuna. Kostutukseen maitoa.

Minttusuklaatäyte:

1 prk flora vanillaa

1 prk mascarpone juustoa

1 prk maitosuklaa vanukasta

1 levy marabou minttukrokantti suklaata

1 pss pätkispaloja

1/2 dl vettä + 5 liivatelehteä

Sulta suklaa (marabou) ja paloittele pätkikset. Sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää maitosuklaavanukas. N ostele joukkoon flora vanilla. Lisää liivate ohuena nauhana koko ajan voimakkaasti sekoittaen.

Mokka-suklaa täyte:

2 dl kermaa

2 munaa

1/2 dl sokeria

80 g valkosuklaata

5 liivatelehteä

2 1/2 rkl vettä

3 tl murukahvia

1/2 dl baileys likööriä

1 karamellisuklaa vanukas

Aloita täytteen valmistus rouhimalla valkosuklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Tee sitten muna-kermavaahto. Vaahdota kerma toisessa ja munat ja sokeri toisessa kulhossa. Sekoita kermavaahto varoen munavaahdon joukkoon. Sekoita sekaan vanukas. Kiehauta vesi ja lisää siihen ensin murukahvi, sitten liivatteet ja lopuksi baileys likööri. Kaada vaahdon joukkoon. Lisää valkosuklaarouhe. Kaada täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä mielellään yön yli.

Täyteohjeita muuntelin jonkun verran oman maun mukaan. Maalaus on tehty marsipaanille ja pursotukset on kermaa. Kakun päällä koristeet marsipaania ja sinisiä ja vihreitä sokeri rakeita.