1938544.jpg

Alkuperäinen ohje tähän ihanaan voileipäkakkuun on Pirkan

Broilertäyte:

300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

suolaa

pippuria

1/2 tölkkiä esim thick`n chunky salsaa

1/2 tölkkiä juustodippiä

Guacamoletäyte:

1/2 prk Guacamolea

1/2 prk ranskankermaa

1/2 punainen paprika

Kostutus:

Vettä ja sitruunamehua

Kuorrutus

100g viola paprika-chili tuorejuustoa

1/2 prk ranskankermaa

16 palaa paahtoleipää ( puolet ruispaahtoa ja puolet täysjyväpaahtoa)

Koristelu:

1/2 keltainen paprika

kirsikkatomaatteja

Punasipulia

Jääsalaattia

Nachoja

Ruskista broilerin fileesuikaleet öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna lihat leikkulaudalla. Sekoita joukkoon salsa ja juustodippi. Kuutioi punainen paprika. Lado tarjoiluvadille 4 leipä viipaletta. Kostuta sitruunavedellä. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Lisää toinen leipäkerros. Kostuta ja levitä päälle Guacamoletäyte. Levitä kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä broilertäytteellä. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta pinta. Suojaa kakku kelmulla. Laita jääkaappiin maustumaan yön yli. Pistä paino päälle. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma. Levitä kuorrutus. Koristele kakku salaattiaineksilla.