Alkuperäinen ohje tähän ihanaan voileipäkakkuun on Pirkan
Broilertäyte:
300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
suolaa
pippuria
1/2 tölkkiä esim thick`n chunky salsaa
1/2 tölkkiä juustodippiä
Guacamoletäyte:
1/2 prk Guacamolea
1/2 prk ranskankermaa
1/2 punainen paprika
Kostutus:
Vettä ja sitruunamehua
Kuorrutus
100g viola paprika-chili tuorejuustoa
1/2 prk ranskankermaa
16 palaa paahtoleipää ( puolet ruispaahtoa ja puolet täysjyväpaahtoa)
Koristelu:
1/2 keltainen paprika
kirsikkatomaatteja
Punasipulia
Jääsalaattia
Nachoja
Ruskista broilerin fileesuikaleet öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna lihat leikkulaudalla. Sekoita joukkoon salsa ja juustodippi. Kuutioi punainen paprika. Lado tarjoiluvadille 4 leipä viipaletta. Kostuta sitruunavedellä. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Lisää toinen leipäkerros. Kostuta ja levitä päälle Guacamoletäyte. Levitä kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä broilertäytteellä. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta pinta. Suojaa kakku kelmulla. Laita jääkaappiin maustumaan yön yli. Pistä paino päälle. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma. Levitä kuorrutus. Koristele kakku salaattiaineksilla.
Kommentit